donderdag 17 november 2011

Spannend en druk!

Ik ben druk druk druk, zo druk dat ik amper de tijd kan vinden om te bloggen. Ik heb de babydekentjes af, gelukkig, want de baby's zijn er al. Daarover blog ik later, hopelijk vandaag zelfs nog.

Maar eerst een kort blogje in vervolg op de vorige, over spannende post uit de VS. Op die foto zie je 5 bollen garen, Caron Simply Soft. Op Ravelry zijn zo veel projecten met dit garen en de maaksters zijn over het algemeen lyrisch erover. Al langere tijd probeer ik dat garen te kopen, maar het is aan deze kant van de oceaan niet te vinden. Of nee, was... Want ik ga het zelf verkopen!!

Ik ben samen met mijn collega druk bezig met het opzetten van onze webwinkel, de inrichting ervan, het uitzoeken van welke garens we willen gaan verkopen, welke kleuren enzovoort. Het komt steeds dichterbij en we hopen zeer binnenkort online te zijn.

Ik kan wel alvast vertellen dat we gaan beginnen met Caron Simply Soft, Schachenmayr SCM Catania en de merino van Schachenmayr. Joepie!! Op dit blog zal ik binnenkort een leuke give-away doen. En mocht je alvast Simply Soft willen voelen, laat dan een berichtje achter onder dit blog zodat ik je een mail kan sturen voor je adres.

5 opmerkingen:

 1. Natascha wat spannend. Als je in de lucht bent ga ik zeker wat bestellen, al is het maar om te aaien. ( haken ligt op z'n gat hier)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Natascha,

  Wat superleuk! Ben zeer benieuwd naar je webshop!
  En van de Simply Soft wil ik wel een sample stukje. Ik zal je mijn adres wel even mailen.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool Natascha!
  Heb er inderdaad ook veel over gelezen. En ja, wat kunnen voelen, graag!! Zie wel hoe je mijn adres wilt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Isolde, wil je je adres even mailen naar woollywebshop@gmail.com? Ik moet nog even wennen aan Blogger, dacht dat je mailadres er automatisch bij zou staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat gaaf Natascha! Heb je het al uitgeprobeerd en ben je er net zo lyrisch over als je had verwacht?

  BeantwoordenVerwijderen